Welkom bij Business Friends Loenen

Misschien herken je het. Op de buurtborrel spreek je mensen die een eindje verderop wonen. In al die jaren heeft het contact niet verder heeft gereikt dan een vriendelijke zwaai tijdens het langsrijden. Het gesprek gaat over de gezelligheid – en misschien ook wel probleempjes – in de buurt en terloops kom je erachter dat er veel meer interessante raakvlakken zijn.
Zo gaat dat doorgaans. Overigens niet alleen bij een buurtborrel.

Met een soortgelijke gedachte is bij Golfclub Old Course Loenen (OCL) enkele jaren geleden ‘Business Friends Loenen’ (BFL) opgericht. Een gezelschap van inmiddels meer dan 50 ondernemers en business professionals uit de regio, die daarnaast ook nog iets met ‘golf’ hebben.
Vier keer per jaar komen ze op een maandagmiddag (vanaf 14.30u) bijeen om te golfen en daarna gezellig na te praten. Het clubhuisterras met een rustgevend uitzicht leent zich daar uitstekend voor. Aan de oostkant een blik op het rustieke Loenen aan de Vecht en in het westen de ‘voortvarende’ economie in het Amsterdam-Rijnkanaal. Een prima plek om, onder het genot van een drankje en hapje, allerlei ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Tijdens de BFL-bijeenkomsten spelen we een ronde golf, praten elkaar bij en luisteren naar een inspirerende gastpreker, waarna gezamenlijk de maaltijd kan worden gebruikt. Ook is er volop ruimte voor presentaties door BFL-leden en gastsprekers.
Dit seizoen is het motto ‘Ondernemen is Topsport’ en daarom zal elke bijeenkomst een (ex-) top-sporter een mooi verhaal doen.
Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een laatste feestelijke bijeenkomst waarbij de overall-winnaar van de vier golfwedstrijden in het vrolijk getinte BFL-jasje wordt gehesen.

Met andere woorden: woon, werk of onderneem je in de omgeving van Loenen aan de Vecht, voel je je verbonden met de streek, houd je van golfen en een goed gesprek, meld je dan aan als lid van Business Friends Loenen.
Het lidmaatschap van BFL biedt tevens de mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam op het Business Friends Loenen-bord bij de ingang van de golfbaan te plaatsen.

Lidmaatschap

Een persoonlijk BFL-lidmaatschap kost € 300,-, excl. BTW, per seizoen. Bedrijfsleden van Golfclub Old Course Loenen (OCL) zijn automatisch lid van BFL. Overigens hoeft men geen lid te zijn van OCL om lid te kunnen worden van de BFL. Invitees van BFL-leden zijn, indien ruimte, welkom tegen betaling van een bijdrage voor de borrel en/of green fee.

  • De vier bijeenkomsten houden in:
  • Deelname aan een 9 holes-wedstrijd met ‘beat the pro’-contest of golfclinic onder leiding van head pro Stuart Mathie.
  • Elke wedstrijd een interessante prijzentafel.
  • Een borrel met lekkere hapjes en twee gratis drankjes.
  • Een business-, sport-, of levensverhaal van een aansprekende persoonlijkheid.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de gezamenlijk maaltijd, tegen een interessant tarief, die de chef kok van de brasserie speciaal voor BFL-deelnemers bereidt.

Geïnteresseerd?

e: info@oldcourseloenen.nl
t: 0294 23 76 02