Om-en-Om stralend van start

Net zo stralend als de zon stond Herenochtend’s wedstrijdleider Bram van Vliet vanochtend bij hole 1 om de 57 deelnemers, flight voor flight, aan zijn nieuwste golf-inventie, de ‘Om en Om’-competitie, te verwelkomen.
Eerder al in corona-tijd bedacht hij, samen met zijn Herencommissie-kompanen Harry Vos, Jan Theunissen en Lambert Thiry, de PAT (playing apart together)- en de AMP (alternatieve matchplay)-competitie, teneinde lock downs en andere belemmerende maatregelen enigszins draaglijk te kunnen overbruggen.
En Bram zou Bram niet zijn als er geen ludieke spelvorm was bedacht. Hij slaagde er zelfs in om een nieuwe variant te bedenken op alle reeds bestaande greensome-spelvormen, zodat de spelers behalve een hart onder riem ook nog een verbale gebruiksaanwijzing mee de baan in kregen.

Het meest bijzondere van de Om-en-Om-competitie is misschien nog wel het ontbreken van een inschrijfprocedure; alle vaste leden van ‘De Herenochtend’ kunnen simpelweg alleen maar uitschrijven voor deze Om-en-Om-wedstrijd. Want zo gaat dat bij de immens populaire Herenochtend (althans, zolang geen shotguns en gezellige nazits met prijsuitreikingen mogelijk zijn).

De volgende Om-en-Om staat gepland voor 4 mei.
Uitschrijven (🤗) is mogelijk vanaf nu.

(20 april 201)
Scroll to top