OCL en corona

Corona-update d.d. 15 oktober 2020:

Om u zo adequaat mogelijk te informeren over de corona-gerelateerde maatregelen die op Old Course Loenen betrekking hebben, is besloten om het laatste corona-nieuws uitsluitend op deze plek op de website te publiceren en niet meer naar u te mailen.

Aanvullend bericht m.b.t. De Golfalliantie d.d. 15 oktober:
DE GOLFALLIANTIE-clubs Albatross, de Dorpswaard, Kromme Rijn, Old Course Loenen, Overbrug, de Strijensche en de Tongelreep zullen de komende 4 weken geen GolfAlliantie-leden toelaten.
De Kurenpolder en The Mondial (v/h Nieuwegeinse) laten, met inachtneming van alle corona-maatregelen, wel gasten toe. De laatste verzorgt baancatering en u kunt er ook nog een maaltijd meenemen.


De inhoud van de update d.d. 13 oktober blijft van kracht
:

ALGEMEEN: Alle richtlijnen van het RIVM dienen strikt te worden nageleefd.

De GOLFBAAN en het OEFENCENTRUM zijn geopend, maar iedereen dient overal minimaal 1,5 meter onderlinge afstand te houden.
Er geldt een maximum van 4 personen per groep/gezelschap. Kinderen tot en met 12 jaar tellen daarbij niet mee.

STARTTIJDEN (maximaal 3 spelers per flight) zijn verplicht.
LEDEN kunnen – vooraf – reserveren via egolf4u op de website (Leden-gedeelte), de egolf4u-app of bij het secretariaat.
GASTEN dienen – eveneens vooraf – een starttijd aan te vragen bij het secretariaat van Old Course Loenen (tel: 0294-237600).

De KLEEDKAMERS zijn gesloten.

Er geldt een dringend advies (voor personen vanaf 13 jaar) om in het clubhuis, voor zover toegankelijk, een MONDKAPJE te dragen.

Zie de LOCAL RULES op het mededelingenbord in de hal van het clubhuis.

De NGF-NAJAARSCOMPETITIE is afgelast.

De SUPER CROSS COUNTRY CUP (alleen voor leden) van 17 oktober en de COMMISSIEBEKER (invitatie-wedstrijd) op 25 oktober gaan door, maar er zal geen shotgun-start zijn. Starttijden en flight-indelingen volgen later.

De HORECA is tot nader order gesloten. Voor Old Course Loenen betekent dit dat het restaurant en het terras niet toegankelijk zijn.
Maar …., Jelle (foto) en Gerard staan dagelijks tussen 10:00 en 15:00 uur achter de bar klaar met koffie, thee en andere drankjes ‘to-go‘.
Die moeten dus ‘buiten’ worden geconsumeerd.

Houd vol, blijf gezond en – vooral – lekker golfen!

Het bestuur van
Golfclub Old Course Loenen

Het actuele NIEUWS, maar ook andere NIEUWTJES over Old Course Loenen kunt u lezen op de website bij: Leden>Nieuws en in de ‘open’ rubriek: ‘Over OCL gesproken …’

Scroll to top