Maryono Golfpro

Even voorstellen: Maryono Victor Olink, golfpro

Per 1 juni heeft onze golfpro Stuart Mathie assistentie gekregen van zijn collega Maryono Victor Olink.
Vooralsnog zal Maryono de vrijdag en de zaterdag voor zijn rekening nemen. Lessen bij hem kunnen worden geboekt via de gebruikelijke manier op de OCL-website of telefonisch: 06 50 21 63 41.

Maryono is dertig jaar geleden geboren in Bandung, Indonesië, maar werd als vier weken oude baby liefdevol geadopteerd door de familie Olink in Amsterdam. Al op zijn 10e maakte hij kennis met de golfsport.
In zijn studietijd aan de Hotelschool (hij is volledig ‘horeca’-bevoegd) was hij 2,5 jaar voorzitter van de Amsterdamse Studenten Golf Vereniging, met als homecourse De Hoge Dijk. Maryono :“Ik kreeg daar les van onder andere Stuart. Hij was ook één van degenen die me aanspoorde om golfpro te worden. Stuart en ik hebben dezelfde visie op de golfsport. Samen hebben we allerlei ideeën om Old Course Loenen een nog leukere golfclub te maken voor iedereen. Old Course Loenen is ideaal; er zijn geen starttijden en heeft ook de mogelijkheid om, bijvoorbeeld na het werk, nog even een korte lus te spelen. Heel wat vrienden, mijn eigen vriendin voorop, zijn om die reden zeer geïnteresseerd in een eventueel lidmaatschap.”
Tot slot nog een ontboezeming van Maryono: “Ik houd van lekker eten. Stuart en ik beginnen de dag daarom altijd met de vraag ‘wat eten we vandaag?’. Mijn tip is om tijdens een rondje golf om de hole wat te eten en te drinken. Kleine hapjes en kleine slokjes doen wonderen voor je energie in de baan. En zo kan je met één banaan makkelijk de holes van Old Course Loenen aan”

Scroll to top