De GolfAlliantie

Speel 81 of 162 holes op andere golfbanen

Sinds januari 2015 is De GolfAlliantie een feit. De deelnemende banen geven hun leden*) speelrecht op elkaars baan. Dit concept geeft de leden de mogelijkheid om, wanneer ze maar willen, een keer uit te wijken naar een andere golfbaan. Telefonisch contact tevoren is een vereiste. De clubs, die allen beschikken over 9 holes, behouden wel hun eigen identiteit. Dat wil zeggen dat wedstrijden en evenementen bestemd blijven voor eigen leden.

Deelnemende golfbanen zijn de Kromme Rijn, The Mondial (v/h de Nieuwegeinse), Old Course Loenen, Albatross, De Kurenpolder, De Dorpswaard, de Helmondse, De Tongelreep en De Strijensche. Deze golfclubs liggen allen op een acceptabele reisafstand van elkaar in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Zuid Holland en Utrecht. De deelnemende golfclubs spelen hiermee in op een markt waarin de golfsport vraagt om verandering. Met dit concept spelen golfers niet alleen op hun thuisbaan, maar kunnen zij uitwijken naar andere banen. Een rondje van 9 of 18 holes en een hapje op een andere baan, maakt het golfen voor iedereen uitdagender!

*) Met leden wordt in dit geval bedoeld ‘volbetalende’ leden. Dat zijn leden die een niet gereduceerde jaarlijkse contributie betalen.

NB: I.v.m. corona kan slechts op een beperkt aantal banen in GolfAlliantie-verband worden gespeeld (zie: 'OCL en corona' op de homepage).

Druk op logo voor meer informatie over de deelnemende banen:

De_GolfAlliantie_logo

Scroll to top