Job’s overwinningen

Job van Nieuwkerk (19) kwam handen te kort bij de prijsuitreiking van de Juli-Maandbeker. Hij werd winnaar in de 1e categorie, de lage handicap’ers.
Zijn naam zal tevens worden bij-gegraveerd op de Aldrige Cup, vastgehouden door Marianne Taal, winnares in de 2e categorie met 36 punten.
Met zijn score van 40 stableford-punten werd Job meteen de laagste handicap’er van de club.
Job: “Toch was dit zeker niet mijn beste wedstrijd ooit. Er waren nog te veel fouten, om dat zo te noemen. Vorige week speelde ik in de wedstrijd ‘Om ‘t Vat’ een rondje 71, met 6 birdies. Dus de 4 birdies van vandaag zijn geen record. Maar wat ik zo leuk vind aan ónze Old Course Loenen is de jeugd. We houden elkaar scherp en zorgen ervoor dat je blijft trainen. Het is een absolute ‘no-go’ om van elkaar te verliezen. Vorige week had ik nog een van de hoogste handicaps van Heren 1, maar nu ben ik op iedereen uitgelopen”.
Toch leek Job het meest blij met dé parkeerplaats voor de Maandbeker-winnaar. Een half jaar gelden raakte hij zwaar gewond bij een ‘zinloze geweldsactie’, waardoor hij tijdelijk niet in staat was om auto te rijden. “Maar vanaf volgende week zal mijn blauwe Golf daar staan!”; een uitspraak die voor zich spreekt.

18 juli 2020

Scroll to top