OCL en corona

Corona-update d.d. 5 januari 2021

Om u zo adequaat mogelijk te informeren over COVID-19-gerelateerde maatregelen is besloten om het laatste nieuws uitsluitend op deze plek op de website te publiceren en niet meer naar u te e-mailen.

ALGEMEEN:
Alle overheidsmaatregelen in het kader van COVID-19, alsmede specifieke richtlijnen op het terrein van Golfclub Old Course Loenen, dienen te allen tijde te worden nageleefd.
Ook de routekaart van de NGF toont per niveau een duidelijk overzicht van de geldende maatregelen.
Per 15 december geldt Niveau 5.

Bij Old Course Loenen gelden tevens de volgende maatregelen:

STARTTIJDEN en FLIGHTS:
Vanaf 15 december 2020 zijn maximaal twee spelers per flight toegestaan. De starttijd-interval is 8 minuten. Een vooraf geboekte starttijd is verplicht.
‘Onvolledige’ flights op één starttijd moeten er rekening mee houden dat kan worden bijgeschreven.
Leden kunnen reserveren (en zich eventueel weer afmelden) via egolf4u op de website (Leden-gedeelte), op de mobiele egolf4u-app.

GROEPSVORMING:
Op het hele golfbaanterrein zijn maximaal 2 personen bij elkaar toegestaan. De onderlinge afstand tussen personen dient – te allen tijde – minimaal 1,5 meter te bedragen.
Bij (groeps)lessen dienen de aanwijzingen van de pro’s te worden opgevolgd.

MONDKAPJES:
Per 1 december 2020 is het wettelijk verplicht om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Dat geldt ook in het clubhuis van Golfclub Old Course Loenen. Een uitzondering geldt voor de medewerkers, die in hun werkruimte door middel van plastic panelen zijn afgeschermd.
In het secretariaat is slechts één bezoeker tegelijk toegestaan.
Houd overal minimaal 1,5 meter onderlinge afstand.

De HORECA is tot nader order gesloten, hetgeen betekent dat het restaurant én het terras niet toegankelijk zijn. Echter, van dinsdag t/m zondag is er tussen 10:00 en 15:00 uur een ‘to go’-service, voor eenvoudige consumpties, die ‘on the go‘, dus buiten het clubhuis, genuttigd dienen te worden.

HORECA TAKE AWAY
In de weekenden bereid onze chef kok Göran Gitsels een take away-menu. De maaltijden zijn eenvoudig thuis op te warmen. Iedere week wordt een ander menu samengesteld. Voor details en bestelmogelijkheden zie: www.oldcourseloenen.nl/brasserie.

De KLEEDKAMERS zijn gesloten.

Zie de LOCAL RULES op het mededelingenbord in de hal van het clubhuis.

DE GOLFALLIANTIE-clubs Albatross, de Dorpswaard, Kromme Rijn, Old Course Loenen, Overbrug, de Strijensche en de Tongelreep zullen voorlopig geen GolfAlliantie-leden toelaten. De Alliantie-golfbanen De Kurenpolder en The Mondial (v/h Nieuwegeinse) laten, met inachtneming van alle corona-maatregelen, wel gasten toe.

Houd vol en blijf gezond!

Het bestuur van
Golfclub Old Course Loenen

Al het actuele NIEUWS, maar ook andere nieuwtjes over Old Course Loenen kunt u lezen op de website bij ‘NIEUWS‘ en in de rubriek: Over OCL gesproken …

Scroll to top