Golfalliantie

Speel gratis 72 of 144 holes op andere golfbanen

Sinds januari 2015 is De GolfAlliantie een feit.
De deelnemende golfclubs geven hun leden*) gratis speelrecht op elkaars banen. Dit concept geeft de mogelijkheid om af en toe eens uit te wijken naar een andere golfbaan.
Telefonisch contact met de bezoekende club – vooraf – is een vereiste. De clubs, die allen beschikken over 9 holes, behouden wel hun eigen identiteit, dat wil zeggen dat wedstrijden en evenementen alleen bestemd zijn voor de eigen leden.

Deelnemende golfbanen zijn de Kromme Rijn, The Mondial (v/h de Nieuwegeinse), Old Course Loenen, Albatross, De Kurenpolder, De Dorpswaard, de Helmondse, De Tongelreep en De Strijensche. Deze golfclubs liggen allen op een acceptabele reisafstand van elkaar in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Zuid Holland en Utrecht.
De deelnemende golfclubs spelen hiermee in op de behoefte om niet alleen op de thuisbaan te spelen, maar op een voordelige manier te kunnen ‘uitwijken’ naar andere banen. Een ronde van 9 of 18 holes en een hapje eten op een andere club maakt het golfen voor iedereen immers nog uitdagender!

*) Met leden wordt in dit geval bedoeld ‘volbetalende’ leden. Dat zijn leden die een niet gereduceerde jaarlijkse contributie betalen.

NB: I.v.m. corona kan slechts op een beperkt aantal banen in GolfAlliantie-verband worden gespeeld (zie: 'OCL en corona' op de homepage).

Druk op logo voor meer informatie over de deelnemende banen:

De_GolfAlliantie_logo

Scroll to top