Open Familiedag

Kom kennismaken met Dé Golfclub in de Vechtstreek

tijdens de OPEN FAMILIEMIDDAG op ZATERDAG 17 JUNI

Is golfen een familiesport?

Vele families hebben het golfen al ontdekt als de vrijetijdsbesteding voor het hele gezin. Samen les nemen, een rondje spelen, buiten zijn, meedoen aan een wedstrijd of eventjes oefenen op de driving-range? Op vakantie een dagje sportief op een exotische golfclub doorbrengen in plaats van in het zwemparadijs? Vaders die in het weekend uitslapen en moeders die naar de golfbaan fietsen met de kids? Daarna samen lunchen op het terras van de golfclub? Alle varianten hierop zijn denkbaar. Het leuke aan de golfsport is dat het niet uitmaakt of je al langer speelt of maar net begint. Daarom ontdekken steeds meer gezinnen dat golf een ideale sport is om met elkaar te beleven en te beoefenen!

Open Familie Golfmiddag voor ervaren én startende golfers

Golfclub Old Course Loenen nodigt families in de wijde omgeving van harte uit voor de Open Familiedag op zaterdag 17 juni a.s. om kennis te maken met de uitdagende golfsport, het bruisende clubleven en gezellige clubhuis met terras. Letterlijk en figuurlijk komen proeven, desgewenst ook van de menukaart met ‘voor ieder wat wils’ uit de keuken van Göran en Koen.

Programma Familiedag 17 juni Old Course Loenen

Vanaf 14.00 uur zijn de poorten van Old Course Loenen geopend. Na ontvangst zullen golfclinics (lessen) gegeven worden door het team van Mette Hageman Golf Academy. Op het ‘skills & drills’ parcours kunnen jong en oud de golfvaardigheden leren of verbeteren. Mensen met GVB (Golf vaardigheidsbewijs) kunnen een rondje spelen, maar ook de allerkleinsten zijn van harte welkom. Bovendien is er een wervelende modeshow in het clubhuis!  Gedurende de hele middag kan er geshopt worden bij de Golf Diva’s met de nieuwste golfkleding collectie en golfgadgets.

Kortom, het belooft een ongedwongen en gezellige middag te worden voor zowel geoefende als beginnende golfers, jong én ouder!

Wij stellen het op prijs als u zich aanmeldt, zodat wij onze organisatie hierop kunnen afstemmen.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN 

 

Scroll to top