Eerste MIDI is weer gespeeld

Gisteren, woensdag 14 april was het zover. Eindelijk, na 1,5 jaar wachten weer een MIDI! In coronaproof-vorm, dus er is wat spontaniteit ingeleverd, maar de blijheid dat het gewoon weer mogelijk was overheerste ruim.
Hoezo koud, hoezo inschrijven, hoezo indelen, hoezo niet gewoon komen, het kon niemand iets schelen. We konden weer, we mochten weer, en dat was alles dat telde.


28 enthousiaste spelers die inschreven om in de heerlijke zon te komen spelen. Dat de noordenwind zó koud was dat het duidelijk is dat er ijs op de Noordpool ligt was gewoon ook goed nieuws.
Het is voor iedereen nog even wennen, maar de kleine schoonheidsfoutjes werden eigenlijk niet opgemerkt en worden de komende weken weggepoetst.

Uiteraard is de MIDI een wedstrijd en telt de uitslag van vandaag ook gewoon mee voor de diverse einduitslagen aan het eind van het seizoen.
Helaas is er vanwege corona nog even geen prijsuitreiking; hopelijk kan dat in de loop van het jaar weer wel. Ook waren er geen neary en geen longest drive. Logisch. Wat er wel was, was het feest van elkaar weer zien en spreken en het bijna echte MIDI gevoel.

En de uitslag.
Er is, dat kan ik wel zeggen, niet goed gespeeld. Niemand speelde in zijn/haar buffer. Voor de actuele punten kun je de website raadplegen.

In Categorie 1 (hcp 0-19.9) heeft Berry Ganzevles gewonnen; in Categorie 2 was dat Huub Rosier. Maar winnaars waren we eigenlijk allemaal!

Volgende week is er weer een MIDI, iedere woensdag tot begin september. Inschrijving is vanaf iedere vrijdag 17.00 uur tot dinsdag 17.00 uur.
Bij de inschrijving kun je aangeven of je eventueel vroeg of laat wil spelen. De heren kunnen kiezen tussen de tee-kleuren wit en geel; de dames tussen blauw en rood. De MIDI is bedoeld om gezellig te mixen, dus verzoeken om samen te spelen zullen wij niet altijd honoreren.

Zolang de horeca ‘to-go’ sluit om 19.30 (en dat zal nog een paar weken zijn) is het maximum aantal spelers per avond 36; daarna zal dat meer kunnen zijn.

Tot volgende week. Tot MIDI!

Jacqueline Radermacher Schorer (namens de MIDI-commissie)

Scroll to top