Crossing boarders

        

Vierenveertig commissieleden en andere vrijwilligers hebben zondag, op de jaarlijkse Commissiedag, hun ‘eigen’ golfbaan op een heel andere manier leren kennen en bespelen dat zij doorgaans gewend zijn. Misschien kwamen sommige uithoeken voor een aantal spelers niet helemaal onbekend voor, maar het cross country-parcours dat door het bestuur was uitgezet heeft ieders blik op de golfbaan zeker verruimd.
Met name het uitstapje naar het ‘nieuwe land’ heeft letterlijk en figuurlijk diepe sporen nagelaten. Al die ‘ontberingen’ werden gelukkig steeds op het juiste moment gecompenseerd door een voortreffelijke catering. Met dank aan Susan, die gelukkig weer volkomen corona-vrij is, Jelle en Gerard, die zich in het Hollandse landschap hadden verschanst met drankjes, sandwiches en een snert van het stevigste soort, en Göran, die zich eindelijk weer eens kon uitleven in de keuken.

De wedstrijd, die geen wedstrijd mocht heten en dus ook niet was, kende dus louter winnaars (alhoewel ergens op deze website wel een soort ranking te vinden zal zijn). Uiteindelijk ging de Commissiebeker, op grond van hun nimmer verzakende, enthousiaste inzet voor de wekelijkse Damesochtend voor een jaartje naar de leden van de Damescommissie.

De gebruikelijke nazit, waarbij de discussies ieder jaar weer tot een prettig hoogtepunt voerden, strandde dit keer met anderhalve meter tussenruimte op de stoep van het clubhuis. De saamhorigheid was er niet minder om.
De digitale prijsuitreiking, met de voorzitter en penningmeester als acteurs, deed weemoedig herinneren aan de tijden van ‘spek en bonen’, het traditionele culinaire ‘klapstuk’ van de Commissiedag, de stevige handdrukken en dito knuffels.
Als het ‘ooit’ allemaal weer wat normaler wordt valt er een hoop in te halen.

Gelukkig hebben we de foto’s (van Bram van Vliet en Ruud Taal) nog. Voor meer beelden klik hier.

Scroll to top