Corona en de horeca

Geachte leden,

In onze mail van 3 oktober jl informeerden we u dat alle horeca bij sportaccommodaties (o.a. golfbanen)  gesloten moet blijven. Helaas blijven de gemeenten (zo ook Stichtse Vecht) in onze regio nog bij dit besluit.

De NGF en de NVG  doen er op dit moment alles aan om de veiligheidsregio’s te overtuigen de horeca bij sportaccommodaties onder de gewone horeca regelingen te laten vallen. Hiervan verwachten we binnenkort uitsluitsel.

Vooruitlopend op dit besluit willen Göran en Susan u toch graag voorzien voor/tussen/na een ronde van een versnapering ‘to-go’. Vanaf donderdag 8 oktober staan Jelle of Gerard van 10 tot 15 uur voor uw klaar met koffie, thee en drankjes.

Op dit moment gaan de ontwikkelingen erg snel. We willen u goed blijven informeren, en aan de andere kant ook niet met misschien voor sommige leden minder relevante mails lastigvallen. Daarom hebben we besloten het nieuws rondom de horeca op de website te zetten en niet meer te mailen. U vindt dit op het openbare gedeelte van de website.

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,

Dirk Jan van der Hoeden
Heide van Seumeren-Rapp
(8 oktober 2020)

Scroll to top